SpermOK vruchtbaarheidstest

Onvruchtbaarheid neemt toe

Ben je al enige maanden bezig om zwanger te worden en lukt het niet? 50% van alle onvruchtbaarheids gevallen is het gevolg van mannelijke onvruchtbaarheid. SpermOK is een snelle test om thuis eenvoudig de mannelijke vruchtbaarheid vast te stellen met een beetje opgevangen sperma. Het levert een visueel and kwantitatief testresultaat en is gemakkelijk te lezen en uit te voeren. Deze spermatest doe je thuis, het resultaat is binnen 10 minuten bekend. Je hoeft niets op te sturen, je kunt de testuitslag zelf eenvoudig aflezen.

 

 

 
Dad Kissing Baby

 

Gebruiksaanwijzing

 

Onze SpermOK test is betrouwbaar, betaalbaar en gemakkelijk in gebruik. Klik op de link hieronder om de gebruiksaanwijzing te lezen en zie hoe eenvoudig de test is uit te voeren.

 

Sperm OK: Gebruiksaanwijzing

Snel resultaat, Eenvoudig af te lezen

 

De SpermOK mannelijke vruchtbaarheidstest geeft een snel resultaat, is betrouwbaar en eenvoudig te begrijpen:

Negatief
Een roze lijn verschijnt alleen in de controle regio (C), dat geeft aan een negatief resultaat. Je hebt minder dan 15 miljoen spermacellen per milliliter en verder onderzoek door een arts kan noodzakelijk zijn.
Positief
Een duidelijke roze controlelijn (C) en een zichtbare testlijn (T), geeft aan een positief resultaat. Ook bij een lichte testlijn bij (T) is de uitslag positief. Er zijn meer dan 15 miljoen spermacellen per milliliter.
Ongeldig
Er verschijnt geen zichtbare lijn in de controle regio (C). Herhaal de test met een nieuwe cassette. Als de test het nog steeds niet doet, neem dan contact op met de klantenservice.

 

Couple Sleeping

Mannelijke vruchtbaarheids tips

 

Als je al langere tijd zwanger probeert te raken is de kwaliteit van het sperma van groot belang. Onvruchtbaarheid is een steeds groter wordend probleem bij stellen die zonder succes zwanger proberen te worden. De volgende tips zijn om je te helpen bij een gezonde levensstyle en vergroten je kansen op een verhoogd aantal spermacellen:

 

 

1)  Eet gevarieerde maaltijden met veel vers fruit, verse groenten, volkoren graanproducten, en minder gefrituurd voedsel.

2)  Stop met roken en vermijd omgevingen waar veel wordt gerookt.

3)  Vermijd de consumptie van alcohol.

4)  Beweeg regelmatig (maar niet extreem) om het lichaam op gewicht te houden en jezelf te verlichten van stress en opwinding.

5)  Hitte, langdurig zitten, en strakke kleding om je middel kan de spermaproductie beperken. Blijf bewegen en draag los hangende kleding en onderbroeken om de afknelling van de testicles te voorkomen.

6)  Overleg met je partner en stel vast wanneer ze ovuleert. Ovulatietesten kunnen daar goed bij helpen. Hiermee vergroot je je kansen op zwangerschap.