Image

Artron Laboratories Inc. is opgericht in 2002 door een team van toegewijde en getalenteerde onderzoekers en wetenschappers. Vandaag de dag is Artron één van de leiders in de ontwikkeling van invitro diagnostische tests die de wereld van ziekte diagnose en detectie veranderde.

Door de enorme passie om producten beter te maken en industriële uitdagingen niet uit de weg te gaan, ontwikkelde Artron's een simpele, betrouwbare en betaalbare sneltest voor thuisgebruik. De combinatie van een ervaren onderzoeksteam en geavanceerde productie technologie garandeert de beste kwaliteit en hoogste betrouwbaarheid van de producten van Artron.

Artron’s Sperm OK mannelijke vruchtbaarheidstest is betaalbaar en eenvoudiger dan een bezoek aan een vruchtbaarheids kliniek. De spermatest is 96% nauwkeurig in het vaststellen of het aantal spermacellen per milliliter boven de 15 miljoen uitkomt. De diagnostische gevoeligheid van deze mannelijke vruchtbaarheidstest is vastgesteld op 15 miljoen spermacellen per milliliter. Dit is recentelijk vastgesteld door de Wereld Gezondheidsraad (WHO 2010) als de ondergrens van vruchtbaarheid voor mannen.

Contact pagina >>